hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Programtippek

Történelem lépten-nyomon
Fedezze fel a római kori emlékeket, a díszes gótikus templomokat, a széles sugárutakat és a színes motívumokkal díszített szecessziós palotákat.
Kihagyhatatlan helyek: Európa legnagyobb parlamentje és zsinagógája, a Budai Várnegyed a királyi palotával, a Mátyás-templom, az UNESCO által Világörökségi helyszínnek nyilvánított Duna-parti látkép és Andrássy út, valamit a Nagykörút.

Gyógyfürdők Budapesten
Válassza a fürdők fővárosát - fájdalmait enyhítő - városi pihenésének célpontjául. A fővárosban és környékén 80 természetes termálforrás tör fel a mélyből és táplál tucatnyi ásványi anyagokban gazdag fürdőt. Kényeztesse el magát egy meleg fürdővel, és használja ki a víz gyógyító erejét, amely - a sportsérülésektől kezdve egészen a bőrbetegségekig - számos egészségügyi problémát enyhít.

Gasztronómia, szórakozás és fesztiválok
Az energiával teli és gazdag kultúrájú Budapest kiváló étkezési, bevásárlási és szórakozási lehetőséget kínál. A fővárosban számos a nemzetközi konyha remekeit felszolgáló étterem közül választhatunk. Kóstolja meg a konyhaművészetet tökéjre fejlesztő Gundel étterem specialitásait. Ismerje meg a budapesti kávéházak hangulatát, amelyek felidézik a múlt század eleganciáját és ízelítőt adnak napjaink kávéházkultúrájából.
Ha kultúrára vágyik, akkor látogasson el a városba a Tavaszi vagy az Őszi Fesztivál idején, hogy ízelítőt kapjon a klasszikus és a népzene színe-javából. Csatlakozzon a legelőkelőbb zenei és táncelőadások közönségéhez a város különböző helyszínein, például a patinás Magyar Állami Operaházban. Utazzon ősszel Budapestre, és vegyen részt az évente megrendezésre kerülő Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztiválon.
Látogasson el a 200 lenyűgöző múzeum és galéria közül néhányba, hogy megcsodálhassa a Szépművészeti Múzeum festészeti remekműveit vagy a Csodák Palotáinak interaktív kijelzőit.

Amit érdemes kipróbálni…

  • Vegyen részt egy hajókiránduláson, és adja át magát a csodálatos dunai panoráma bűvöletének
  • Fedezze fel a nagyszerű szabadtéri lehetőségeket egy kellemes hőlégballonos városnézés keretében.
  • Tekintsen meg egy esti előadást a patinás Magyar Állami Operaházban
  • Csodálja meg a várost madártávlatból a Bazilika körkilátójáról
  • Fedezze fel a város látnivalóit egy nyitott tetejű városnéző busszal
  • Váltsa valóra álmát, és vezessen gőzmozdonyt a Magyar Vasúttörténeti Parkban
  • Hódoljon a kulináris élvezeteknek – próbálja ki a kedvezményes vasárnapi brunchot a Gundelben, az ország legelegánsabb éttermében
  • Látogassa meg a Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivált ősszel, amely kiváló lehetőséget nyújt a borimádóknak kedvenc nedűjük fogyasztására.
Program
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X